VSB Fonds

Door het bedrijf Xpex werd ik gevraagd om een 2D lijn animatie te maken. Xpex ontwerpt en realiseert belevingsconcepten. Zo ook voor het VSB fonds waar zij een spaarpotcollectie in een circus beleving hebben gegoten. Op een muur van 6 x 4 meter in de entreeruimte wordt een 2D animatiefilm van mijn hand geprojecteerd die de uiteenlopende projecten vertegenwoordigd die het VSB fonds sponsort. Kunst, cultuur en samenleving staan hierbij centraal.

Samenwerken?
Neem hier contact met mij op

CREDITS

BURO
XPEX

CONCEPT
Wybe Klaverdijk

PRODUCTIE & INHOUD
Heinek Alberts

DESIGN & ANIMATIE
Hanneke van der Linden

ANIMATIE
Digna van der PutRalf Hekkenberg / Guckindiewelt en Udo Prinsen

HIENKE ALBERTS
Projectmanager / research:

“Je bent een schot in de roos en paste precies bij wat we in gedachten hadden.”